4C

4C

accessories-block-1-full-width-image - Copy

Alfa Romeo 4C предлага различни възможности за персонализация, както от естетична гледна точка, така и за подчертаване на спортния й характер, които й позволяват да удовлетвори изискванията на всички клиенти. Налични са шест цвята за екстериора на Alfa Romeo 4C: три пастелни (черно, бяло и Alfa Red), един металик (Basalto Grey) и два трислойни (Madreperla White и Competizione Red).

Джантите по поръчка, освен различни размери и дизайн, предлагат и избор на цвят: стомана или полирана обработка, която придава още по-спортен вид на автомобила. Има избор дори при цветовете на спирачните апарати. Alfa Romeo 4C предлага четири: сив (стандартен), червен, жълт и черен.
Що се отнася до интериора, седалките Sabelt с покритие от карбонови влакна, въплъщението на спортните седалки на пазара, имат 4 различни опции за тапицерия: освен стандартния черен текстил с червени шевове, можете да изберете черна или червена кожа или дори топ предложението от кожа и микрофибър с червени шевове. Нещо повече – цветът на интериора – черен като стандартно оборудване – може да бъде променен с опцията „интериор в два нюанса на червеното“, който придава още по-спортен и изключителен външен вид на салона.

Карбоновият корпус на осветлението на тавана и издадената част на инструменталния панел са двете предлагани опции, които предлагат допълнителни карбонови влакна, материал с водеща роля в автомобила и видим отвътре, благодарение на открития монокок, на други елементи на автомобила.
Двойният състезателен ауспух, състезателната настройка и състезателните гуми AR, от друга страна, са допълнително оборудване, което осигурява още по-спортно усещане с Alfa Romeo 4C. Освен посоченото вече допълнително оборудване за автомобила, на клиентите на Alfa Romeo 4C се предоставя серия ексклузивни допълнителни аксесоари като стандартното червено покривало за 4C и куфар с колелца за Alfa Romeo 4C.