Giulietta

Giulietta

СЪВЪРШЕНА ХАРМОНИЯ

Предницата й е разкрасена със стилизирана радиаторна решетка – еволюция на класическия мотив на Alfa Romeo. Големите предни LED фарове в комплект със светлините за мъгла, вградени в предната броня с перфектна симетрия, правят външния вид на Giulietta изкусителен и властен.

TOP-Giulietta-0000_template_full_width

Профилът на модела е изопнат върху мощните странични мускули чак до мястото, където се съединява с детайлите на аеродинамичния спойлер и мигновено разпознаваемия устрем на задните светлинни LED клъстери. Здравина и еластичност отвън, лекота и ефирност отвътре. Със своите изчистени линии и арматурно табло, което се простира хоризонтално, пътническото купе на Giulietta представлява най-авангардното изражение на италианския стил.

Шумоизолираният интериор приканва пътниците да се облегнат и да се отпуснат върху петте кожени седалки, които са още по-комфортни и обгръщащи. Всеки детайл подчертава спортния и агресивен характер на модела – от щампите на тапицерията и новите профили на арматурното табло, съчетани по цвят с панелите на вратите, до волана с три спици с алуминиева вложка в центъра, вдъхновена от щита на Alfa Romeo.

Бутоните за управление на таблото са проектирани така, че да осигурят на водача пълен контрол над автомобила, без да го разсейват, като по този начин изживяването по време на шофиране става още по-осезаемо.

TOP-Giulietta-00_template_full_width-1