Приемам

Безкомпромисен!

 FCA Importers – Alfaromeo

Безкомпромисен!

ПЪРВИЯТ SUV на ALFA ROMEO

Тръпката от един страхотен дебют
Още от основаването си, Алфа Ромео създава автомобили, способни да променят начина, по който шофираме и обичаме нашите коли: уникални шедьоври на дизайна и инженерството, които продължават да предизвикват възхищение и да бъдат имитирани. Днес, след повече от 106 години история, марката поставя нов етап.

Една несравнима емоция

ВДЪХНОВЕН ОТ ЛЕГЕНДАРНИЯ ДИЗАЙН НА ALFA ROMEO
Легендарният дизайн на Alfa Romeo извайва този безпрецедентен SUV, отличаващ се от наследството на  марката с уникалните си и знакови черти, и доразвивайки стилистиката на новата Giulia. Новаторски и в същото време вдъхновен от традицията, подходът в дизайна е едновременно и в равна степен смел и практичен. Всичко е напаснато към механиката, като костюм, пригоден към тялото на атлета. Всеки детайл цели да подобри аеродинамиката и да подсили възможностите на Stelvio, без излишен драматизъм. Ние, в “Алфа Ромео”, наричаме това “Съдържателна красота”.

УНИКАЛНОСТ

Емоцията се подсилва от уникални подробности

Alfa Romeo избра за интериора на Stelvio единствено най-ценните материали, обединявайки високите технологии и компоненти от най-високо качество. Основният дизайн на таблото е елегантно обрамчен с естествени материали, като натурално дърво или алуминий. Спортният кожен волан е обогатен с вграден Старт-бутон. Седалките са тапицирани с иновативни технологични платове и едрозърнеста кожа Pieno Fiore.