Stelvio

Безкомпромисен!

ПЪРВИЯТ SUV на ALFA ROMEO

Тръпката от един страхотен дебют

.
Още от основаването си, Алфа Ромео създава автомобили, способни да променят начина, по който шофираме и обичаме нашите коли: уникални шедьоври на дизайна и инженерството, които продължават да предизвикват възхищение и да бъдат имитирани. Днес, след повече от 109 години история, марката поставя нов етап.

Една несравнима емоция

Вдъхновен от легендарния дизайн на Alfa Romeo

.
Легендарният дизайн на Alfa Romeo извайва този безпрецедентен SUV, отличаващ се от наследството на  марката с уникалните си и знакови черти, и доразвивайки стилистиката на новата Giulia. Новаторски и в същото време вдъхновен от традицията, подходът в дизайна е едновременно и в равна степен смел и практичен. Всичко е напаснато към механиката, като костюм, пригоден към тялото на атлета. Всеки детайл цели да подобри аеродинамиката и да подсили възможностите на Stelvio, без излишен драматизъм. Ние, в „Алфа Ромео“, наричаме това „Съдържателна красота“.

УНИКАЛНОСТ

Емоцията се подсилва от уникални подробности

Alfa Romeo избра за интериора на Stelvio единствено най-ценните материали, обединявайки високите технологии и компоненти от най-високо качество. Основният дизайн на таблото е елегантно обрамчен с естествени материали, като натурално дърво или алуминий. Спортният кожен волан е обогатен с вграден Старт-бутон. Седалките са тапицирани с иновативни технологични платове и едрозърнеста кожа Pieno Fiore.