Приемам

NEWS

Global

Отворени са поръчките за Giulia, Stelvio и Giulietta B-Tech.

16 October 2018

AR_B-TECH

07 септември 2018

Отворени са поръчките за Giulia, Stelvio и Giulietta B-Tech

 

  • Трите модела имат поразителни уникални тъмни гланцови детайли и матови емблеми. • Също така са напълно оборудвани с високотехнологично съдържание, предназначено за комфорт, безопасност и свързаност. • Спортността и удоволствието от шофирането също са отразени в новия дизайн на джантите от лека сплав. • Оборудването и цените варират в отделните страни, а следният текст описва общи данни за всички пазари. За по-конкретни детайли и цени посетете местните уебстраници за пресата local press websites.

 

Продължава развитието на моделите, които въплъщават истинската същност на марката и символизират превъзходството на италианското производство. Отворени са поръчките за новите Giulia, Stelvio и Giulietta B-Tech във всички дилъри на Alfa Romeo днес. Тези модели се отличават със своето високотехнологично съдържание и атрактивен пакет, характеризиращ се с тъмни, блестящи детайли.

 

Alfa Romeo Giulia и Stelvio B-Tech

Специалното издание на B-Tech въвежда много нови функции, предназначени да направят тези механични творения на Alfa Romeo още по-завършени и персонализирани, като същевременно останат верни на функциите, които ги правят толкова успешни. Новите дизайнерски елементи изпъкват върху Giulia и Stelvio, като тъмната лъскава V-образна трилистна емблемна вложка отпред, огледалните капачки и изпускателната тръба в допълнение към обгорените емблеми отзад. Специфичните колела с монохромни капаци завършват персонализирането. Те са 18-инчови като стандарт за Giulia и 19-инчови за Stelvio, с 19-инчови и 20-инчови размери. Тъмните гланцови акценти продължават на задната броня и на надлъжните покривни профили на тази първи Alfa Romeo SUV.

 

От технологична гледна точка и двата модела са стандартно оборудвани с Adaptive Cruise Control, инфотейнмънт AlfaTM Connect с 8,8-инчов екран и Apple CarPlayTM и интегриране на Android AutoTM смартфони, DAB радио, Bi-Xenon фарове с шайби и Alfa Connected Services, свързани с Alfa Romeo сервизен пакет, който включва управление на електронни повиквания и b-call, управление на състоянието на автомобила / мониторинг и GPS функции, всички управлявани чрез приложението Alfa Connect за смартфони.

 

Alfa Romeo Giulietta

Изгледът на Giulietta B-Tech потвърждава неговия статус на компактен спортен автомобил. За пореден път тъмните гланцови детайли са идеалният акцент за подчертаване на елегантния му външен вид. Тук тъмното гланцово покритие се намира на V-образния трилистник на решетката, капачките на огледалата, дръжките на вратите, корпусите за мъгла, извънгабаритната изпускателна тръба и емблемата на Giulietta. Персонализирането е допълнено от затъмнени задни стъкла, страничните подпрагове, спортна задна броня и тъмни интериори. И накрая, изключителността на тази нова версия е допълнена от 18-цолови алуминиеви джанти с пет дупки, също тъмни гланцови и с монохромни капачки на главините. Тези елегантни изгледи са завършени с чудесни технологични постижения, включително Pack Tech с Alfa Connect 7″ Радио от Alpine, което е Apple CarPlayTM и Android AutoTM съвместимо, задните камери и паркинг сензори, USB-HDMI вход и Mopar® Connect, който взаимодейства с Uconnect LIVE, което позволява на клиентите да се възползват от редица допълнителни услуги, като например пътна помощ и спасяване в случай на злополука, местоположение на автомобила и дистанционно управление на избрани функции, като заключване / отключване на вратата.

Торино, 7 септември 2018

B-Tech
Giulia
Giulietta
Stelvio

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ ОТ ALFA ROMEO