Alfa Romeo Logo

Models

Alfa Romeo Stelvio

Новини, официални изявления, информация относно предстоящи модели, събития и любопитни факти: Последвайте ни, за да научите последните новости, около Alfa Romeo.

Възползвайте се сега от страхотни предложения за демонстрационни автомобили Alfa Romeo Stelvio. Само до края на май месец с дo 47% ценово предимство и възможност за удължена на гаранцията до 9 години или 300 000 км.

Сега е моментът да замените настоящия си автомобил с малко употребяван, като се възползвате и от добри условия за обратно изкупуване. Вие ще получите оценка на Вашия автомобил след предварителен оглед от оторизиран сервиз. Чрез услугата спестявате излишни нерви и време в публикуване на обяви, водене на преговори и ще можете да покриете първоначалните плащания или да приспаднете получената стойност от тази на новия ви автомобил

Свържете се с най-близкото до вас дилърство, за да разберете повече за неустоимите оферти, да направите пробно шофиране и да получите най-изгодния за вас лизингов план. Нашият екип е винаги на ваше разположение, за да открие най-доброто решение за вас.

* Снимката е илюстративна.
** Ценовото предимство е валидно за употребяван автомобил Alfa Romeo Stelvio 2,0 бензинов двигател (280 к.с. и задвижване Q4) с включено стандартно и допълнително оборудване (автоматична скоростна кутия, двузонов автоматичен климатик, LED предни и задни светлини, автопилот, сензор за дъжд, мултифункционален кожен волан, електрохроматично огледало за обратно виждане, Start&Stop система, отопляеми предни седалки, камера за задно виждане, навигационна система и други).
*** Условията са валидни до изчерпване на количествата.
**** Условията на удължената гаранция са валидни при заплащане от клиента.