Alfa Romeo Logo

Models

Alfa Romeo Giulia

Новини, официални изявления, информация относно предстоящи модели, събития и любопитни факти: Последвайте ни, за да научите последните новости, около Alfa Romeo.

Възползвайте се сега от страхотни предложения за демонстрационни автомобили Alfa Romeo Giulia. Само до края на април месец с дo 45% ценово предимство и възможност за удължена на гаранцията до 9 години или 300 000 км.

  • Малко употребявани демонстрационни автомобили: до 45% ценово предимство или 48 500 лв. с крайна цена 58 650 лв.**

Сега е моментът да замените настоящия си автомобил с нов или малко употребяван, като се възползвате и от добри условия за обратно изкупуване. Вие ще получите оценка на Вашия автомобил след предварителен оглед от оторизиран сервиз. Чрез услугата спестявате излишни нерви и време в публикуване на обяви, водене на преговори и ще можете да покриете първоначалните плащания или да приспаднете получената стойност от тази на новия ви автомобил

Свържете се с най-близкото до вас дилърство, за да разберете повече за неустоимите оферти, да направите пробно шофиране и да получите най-изгодния за вас лизингов план. Нашият екип е винаги на ваше разположение, за да открие най-доброто решение за вас.

* Снимката е илюстративна.
** Ценовото предимство е валидно за малко употребяван автомобил Alfa Romeo Giulia 2,0 бензинов двигател (200 к.с.) с включено стандартно и допълнително оборудване (автоматична скоростна кутия, двузонов автоматичен климатик, LED предни и задни светлини, автопилот, сензор за дъжд, мултифункционален кожен волан, електрохроматично огледало за обратно виждане, Start&Stop система, отопляеми предни седалки, камера за задно виждане, навигационна система и други).
** Условията са валидни до изчерпване на количествата.
*** Условията на удължената гаранция са валидни при заплащане от клиента.